Publicat el

Respondus, Inc. llança una eina d'estudi interactiu col·laborativa


Respondus, Inc ha anunciat (7/1/2009) el llançament de StudyMate Class Server (Servidor de Classe StudyMate), una eina col·laborativa basada en la web que permet als estudiants i els instructors crear materials d'estudi interactius. StudyMate Class Server crea un entorn d'aprenentatge social que és alhora divertit i eficaç.

Per a introduir el contingut dels cursos s'utilitzen plantilles simples, tals com el glossari de termes, els fets de les conferències, o preguntes d'opció múltiple. Els estudiants poden veure a continuació cada fet o qüestió utilitzant una varietat d'activitats d'aprenentatge basades en Flash, que van des de simples targetes a jocs complets. Els estudiants poden editar la tasca dels altres i els instructors poden supervisar l'activitat, corregir elements o contribuir amb materials propis. StudyMate Class Server s'integra perfectament amb el sistema d'aprenentatge Blackboard.

L'empresa nord-americana Respondus, Inc desenvolupa aplicacions d'avaluació per al mercat d'e-Learning. Més de 2.000 instructors a les escoles i les universitats de més de 50 països utilitzen el programari Respondus per a millorar la capacitat dels sistemes de gestió dels seus cursos. Respondus també és associat amb editors, incloent Pearson Education, Cengage Learning i McGraw-Hill Higher Education, per distribuir bancs de preguntes de més dels 2.000 principals llibres de text d'ensenyament superior.

Font: Respondus (7/1/2009)