Publicat el

Santillana col·labora en la creació d'un videojoc educatiu per a la PlayStation 2



Sony Computer Entertainment España ha desenvolupat un joc en col·laboració amb l'editorial Santillana per a ajudar els infants a estudiar, repassar i competir sobre les matèries de primària amb la videoconsola PlayStation 2.

Es tracta d'una versió dels jocs Buzz!, de preguntes i respostes, que s'anomena Escuela de Talentos (Buzz! Escuela de Talentos para PlayStation2) i que està pensat per a alumnes de segon i tercer cicle de Primària (de 8 a 12 anys). El programa disposa de més de 5.000 preguntes adaptades al temari oficial de l'Estat sobre llengua i literatura, societat i cultura, matemàtiques, ciències, geografia, història o anglès.

El videojoc permet concursar amb equips o en solitari (si es connecten dos pulsadors Buzz! poden jugar fins a 8 persones), personalitzar determinades àrees de coneixement per cursos, edat i assignatures i inclou curiositats que complementen les preguntes del temari oficial.

La sèrie Buzz que es juga amb dos pulsadores, s'inicià el 2005 amb Buzz! el Gran Concurso Musical i des d'aleshores se n'han venut 600.000 unitats a Espanya i té una base instal·lada de 500.000 pulsadors. El programa surt al mercat el 9 de juliol del 2008.