Publicat el

L'editorial Hachette Book Group USA estrena nou portal corporatiu



El grup editorial Hachette Book Group USA ha estrenat (6/5/2008) un nou portal corporatiu amb l'objectiu de promocionar els seus títols i autors, proporcionant informació i serveis a llibreters, bibliotecaris i ensenyants. El lloc web també ha obert una secció destinada a literatura infantil i juvenil. Tots els llibres publicats per l'editorial i tots els segells del grup tenen la seva pròpia pàgina web, que inclou dades bàsiques: títol, articles i ressenyes, entrevistes, enllaços a altres webs i vídeos. Un nou cercador permet la cerca avançada de llibres i d'autors i il·lustradors a partir del títol, el nom de l'autor o l'il·lustrador, l'ISBN, el format, el segell editorial, la temàtica i la data de publicació.

Hachette Book Group USA s'afegeix al llistat d'editorials que han començat a oferir la lectura del contingut digitalitzat del seus llibres, tal i com en el seu moment vam anunciar que ja havien fet HarperCollins, Penguin i Random House. En aquest cas ho fan mitjançant el programa OpenBook que, ara per ara, permet la lectura dels primers capítols de gairebé 100 títols, tot i que l'editorial preveu incloure milers de títols en breu. Els visitants poden incrustar aquest widget en els seus blocs i xarxes socials, com ara fem aquí a tall d'exemple.



L'editorial també informa que, si bé que en aquests moments no ven directament als visitants, que poden comprar els llibres a través dels enllaços directes diferents llibreries en línia (Barnesandnoble.com, BookSense.com, Amazon.com, Books-A-Million, Overstock.com, Walmart.com i Buy.com), en un futur sí que preveuen vendre directament llibres electrònics i àudios digitals, tot i que no n'especifiquen la data.