Publicat el

La Catosfera literària 08


Acaba de veure la llum (15/05/2008) el llibre La Catosfera literària 08. Primera antologia de blogs en català, obra editada per Cossetània. El llibre és una primera antologia amb cent textos procedents de blocs literaris, amb pròleg de Biel Mesquida. La proposta literària va néixer arran de les Jornades de la Catosfera de Granollers del gener (vegeu l'article de Beat), en les quals Toni Ibáñez va fer una crida als blocaires a fi que enviessin els seus escrits. Se'n van rebre gairebé 140.

A la sinopsi del llibre es diu: "A la xarxa s’està fent una part essencial de la literatura del present. Literatura 2.0. Escriptors de la mà oberta. Ciberescriptors que experimenten les noves possibilitats que dóna el format digital. Escriure en català a Internet. La catosfera literària. Aquesta és la primera antologia catalana de textos escrits als blogs. 100 blogaires d’arreu dels Països Catalans demostren que, gràcies a Internet, la nostra llengua és més viva i més lliure que mai."

A Vols tastar-lo? l'editorial en la seva botiga virtual ens presenta un pdf amb les primeres 22 pàgines del llibre perquè el lector pugui comprovar la qualitat del llibre i dels escrits creats pels blocaires.

1 comentaris:

Toni Ros ha dit...

Gràcies pel post!