Publicat el

PBS Kids crea un lloc web educatiu per a infants de 3 a 6 anys



L'empresa PBS Kids ha creat un lloc web de jocs educatius, destinat a infants de 3 a 6 anys. El lloc s'anomena PBS Kids Play , i funciona per subscripció, amb quotes mensuals de 9,95 $ o una quota anual 79,95$, per família fins a 4 fills. Ara per ara i fins el seu llançament definitiu a mitjans de març, els pares poden provar com funciona abans de subscriure-s'hi. Els jocs estan pensats perquè les nenes i els nens puguin aprendre a llegir, escoltar, comprendre i resoldre problemes a través de jocs. Poden personalitzar l'entorn, decorar el seu espai al seu gust i navegar amb la seva pròpia motxilla personal que inclou els seus jocs i activitats preferits. Els pares poden resseguir el progrés que fan els seus fills, amb seccions que mostren si la nena o el nen ha desenvolupat alguna habilitat especial en àrees com ara la comprensió lectora, la resolució de problemes, el desenvolupament emocional i les aptituds científiques.

PBS Kids és coneguda per haver creat, als anys 70, el popular programa de televisió Barri Sèsam, també pensat per als preescolars.

Val la pena recordar que Discovery Channel també ha llançat un lloc web educatiu, anomenat Cosmeo, destinat a nens i nenes una mica més grans. Per a més informació sobre Cosmeo us remetem a aquest post de BEAT, que recull els millors recursos educatius en línia dels Estats Units.

Font: CNET News.com (15/2/2008)