Publicat el

La Biblioteca Martí Rosselló de Premià de Mar llança una col·lecció de llibres electrònics d'autors locals



La Biblioteca Martí Rosselló de Premià de Mar, acaba de llançar una col·lecció de llibres electrònics d'autors locals. El primer llibre de la sèrie és l'obra Els Innocents del novel·lista, director i autor teatral Octavi Egea, guardonada amb el Premi de Teatre "50è Aniversari Crèdit Andorrà 2011. L'edició de llibres electrònics d'autors locals és una iniciativa pionera en l'ambit de la biblioteca pública i segons explica Marta Romera, directora de la biblioteca,

Respon a l'objectiu de donar la màxima difusió a les obres d'autors locals i de fomentar el coneixement dels nous formats de lectura. 

El llibre es pot descarregar a partir d'avui (6/7/2012) en format pdf i epub, sense DRM i de manera gratuïta, des de  la web de la Biblioteca Martí Rosselló de Premià de Mar, la web Ajuntament de Premià de Mar, la web d'Ebookation (empresa de serveis d'edició digital) i properament també des del catàleg de la xarxa de biblioteques municipals.

A propòsit d'aquest projecte i per tal de donar a conèixer els nous formats de lectura, la biblioteca posarà a disposició dels usuaris dos lectors de llibres digitals Wolder Mibuk, carregats amb 1.002 llibres, que es podran consultar dins la biblioteca.