Publicat el

Bridgestone es retira del negoci del paper electrònic


La multinacional japonesa Bridgestone Corporation ha anunciat (15/5/2012) els seus plans de retirar-se del negoci de paper electrònic. Segons exposa el comunicat oficial, la companyia ha pres aquesta decisió després de considerar les seves opcions de mercat i d'acord amb el principi de gestió de selecció i concentració, que Bridgestone està duent a terme per centrar-se en el negoci essencial de la companyia (els pneumàtics).
A causa de la creixent competència i del ràpid descens dels preus en el negoci de les pantalles de cristall líquid, la companyia ha decidit que el millor per al seu negoci en general és sortir del mercat del paper electrònic.
El calendari exacte per a fer efectiu el tancament d'aquesta línia de negoci encara està per determinar però la companyia espera cloure la producció de paper electrònic a finals d'octubre de 2012. Recordem que una de les darreres notícies més destacades de Bridgestone va ser la presentació del prototip de lector de tinta electrònica en color AeroBee.

Font: Bridgestone News (15/5/2012)