Publicat el

Telefonica llança Mstore, la seva tenda en-línia per a mòbils


Telefònica va presentar al setembre d'aquest any la seva botiga d'aplicacions Mstore. Es tracta d'una botiga d'aplicacions universal per a tots els clients Movistar, que permet la descàrrega de serveis, aplicacions, continguts, i contractació de serveis de Telefónica tant des del mòbil com des d'un PC.

Els productes que s'hi ofereixen són compatibles amb més de 100 telèfons diferents i, en lloc de realitzar els pagaments amb targetes de crèdit o via Paypal, aquests es carreguen automàticament a la factura del mòbil (tant en el cas de clients de contracte com de prepagament).

Actualment la botiga compta amb més de mil aplicacions, classificades en 14 categories: Jocs, Diccionaris, Entreteniment, Finances, Salut, GPS-Mapes, Informació, Fotos i Vídeos, Xarxes Socials, Viatges i Llibres, Esports, Compres, Eines, i Educació / Infantil.

Mstore, que en el futur arribarà també a altres països on opera Telefónica, s'ha llançat amb 1.000 aplicacions, de les quals 100 són gratuïtes, mentre que el preu de les restants oscil·la entre els 0,49 i els 19,99 euros.