Publicat el

Surt a la llum Territoris creatius, web dels creadors del Camp de Tarragona


Els Serveis Territorials de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat a Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili acaben de presentar (11/06/2009) la web Territoris Creatius, amb la intenció d’establir una radiografia de la creació del Camp de Tarragona (Alt Camp, Baix Camp, Baix Penedès, Conca de Barberà, Tarragonès i Priorat) en els diversos àmbits de l’art (literatura, música, arts escèniques i arts visuals).

Els objectius del projecte són els de tenir un coneixement exhaustiu de la realitat creativa del territori, crear les eines necessàries per establir possibles xarxes i connexions entre creadors, establir una eina de treball útil per a gestors culturals per tal de desenvolupar programacions a les seves localitats i construir un canal de difusió de la tasca creativa que es realitza, per oferir, doncs, informació detallada a la ciutadania.

Actualment hi són registrats un centenar d'autors. L'usuari pot crear el seu propi perfil i publicar-hi informació, a més a més de poder crear el seu propi bloc. Els serveis que ofereix Territoris Creatius són gratuïts.