Publicat el

Neix la Practicopedia, el com es fan les coses


La companyia espanyola d'Internet Dixired acaba de llançar el seu primer projecte: la Practicopedia, un directori en castellà eminentment audiovisual amb informació pràctica sobre qüestions de tot tipus. El portal neix amb 4.000 vídeos pràctics i 2.000 tutorials en textos.

La Practicopedia és una adaptació dels how to ('com es fa') anglosaxons, serveis pràctics que expliquen de forma sencilla com resoldre problemes quotidians (en aquest post de Beat ens férem ressò de Quamut.com, una web en anglès de guies pràctiques)

Els continguts estan agrupats per categories (menjar i beguda, esports, educació, electrònica, finances personals, legal, moda i bellesa,etc.). El material audiovisual inicial ha estat realitzat per diferents productores i empreses externes.

Projecte obert a la participació dels usuaris, aquests, després de registrar-se, poden crear perfils individuals i publicar els seus propis continguts. A més, poden aconseguir ingressos per publicitat si afegeixen al seu perfil un compte de Google Adsense. Tots els ingressos que es generin per aquesta posició publicitària són per a l'usuari.

Dixired, que es presentà en societat el 5 de juny passat, és un nou grup de comunicació purament en línia que pretén muntar el mitjà de comunicació més important de parla castellana a Internet. El nou mitjà afegirà a l'agregació de continguts la gestió i l'edició periodística humana. Un mitjà per i per a Internet, accessible a tot tipus de dispositius.

Font: 233grados.com (6/11/2008)