Publicat el

wordia, un nou diccionari visual 2.0La popular presentadora de televisió i ex-model londinenca Hannah Sandling defineix la paraula "deessa".

S'ha presentat (18/9/2008) el portal wordia.com, un nou diccionari visual en línia, que combina definicions de paraules en text i vídeos. Els textos de les definicions bàsiques el proporciona el diccionari Collins de l'editorial HarperCollins, i els vídeos són produïts per professionals i aficionats, amb la participació de famosos i celebritats i gent del carrer del Regne Unit. Els usuaris poden proposar noves definicions, i també valorar-les segons rellevància, rigor i sentit de l'humor. Disposen d'un canal de YouTube amb totes les definicions gravades en vídeo. En aquests moments el lloc web conté 76.000 paraules ordenades alfabèticament i 120.00 definicions.

Es tracta d'una iniciativa conjunta del productor de televisió britànic Edward Baker i de Michael Birch, fundador de la xarxa social Bebo.com. Aquest projecte també ha obtingut el suport de la universitat a distància britànica Open University i la National Literacy Trust, una organització caritativa que promou l'alfabetisme.