Publicat el

Audioguies de les principals ciutats d'Europa en mp3


L'empresa Play&Tour City Guide s.l. comecialitza des de novembre del 2007 audioguies de ciutats en mp3 i aviat aquestes guies també estaran en les principals llibreries de les ciutats.

El turista pot adquirir la guia completa, que inclou el reproductor de mp3 ja carregat amb la informació i el mapa, per 32 euros, o bé comprar només la la targeta amb el codi de descàrrega, el qual s'ha d'introduir a la web www. playandtour. com per a poder aconseguir la informació de la ciutat. Aquest codi també es pot obtenir a la mateixa pàgina web, mitjançant pagament amb targeta. Les ciutats disponibles actualment són: Amsterdam, Atenes, Barcelona, Berlín, Brussel·les, Budapest, Lisboa, Londres, Madrid, París, Praga, Sevilla i Venècia.

Amb el sitema play&tour l'usuari que prèviament s'ha baixat la guia d'Internet o ha comprat l'mp3, mercès al suport d'un mapa de la ciutat -també descarregable d'Internet-, l'únic que ha de fer és fixar el rumb i seleccionar el track informatiu que parlarà, en set idiomes diferents, del lloc turístic de la ciutat que desitgi: detalls i curiositats de monuments, edificis, places, museus, la gastronomia, l'art, la cultura, etc.

Diversos hotels de luxe de la ciutat de Barcelona han incorporat la guia a la seva llista de productes. N'hi ha una versió en iPod, que permet incorporar fotografies de la ciudad. A més, el servei es pot oferir amb un mapa personalitzat de l'hotel.

La guia té els seus orígens en dos barcelonins, Marc Guitart i Diego Schiaffino, que iniciaren el seu projecte fa un parell d'anys, però no ha estat fins el novembre passat que han començat a comercialitzar el producte.

1 comentaris:

Anònim ha dit...

El mundo de las audioguias mp3 esta todavia por descubir, sobre todo en el campo de las rutas urbanas.

La siguiente fase es la incorporacion de los mp3 en rutas gps, tal como ocurre en este caso en sevilla

http://www.sightseeing-in-seville-spain.com