Publicat el

Neix Ediciones Tagus, l'editorial digital de Casa del Libro


La cadena de llibreries Casa del Libro acaba de llançar (12/7/2012) Ediciones Tagus, la seva editorial digital. El nou segell editorial digital publicarà mensualment entre 2 i 3 nous títols de diversos gèneres literaris amb preus entre 2,99 i 4,99 euros. A més, el dia de llançament de cada nova obra es podrà adquirir a un preu de 0,99 euros.

Les obres es comercialitzaran en casadellibro.com, la botiga en línia de Casa del Libro. Ediciones Tagus se suma a l'oferta digital de Casa del Libro, que va començar a definir-se a finals de l'any passat amb el llançament del seu e-reader tàctil Tagus. Els seus llibres electrònics es venen sense DRM, que significa que poden llegir-se en qualsevol e-reader.

"Amb el llançament del nostre e-reader tàctil i la nova solució de lectura ja vam demostrar el nostre interès per ser un important dinamitzador en la transformació de la indústria del llibre", comenta Xavier Solà, director de casadellibro.com.

Fundada el 1923, Casa del Libro el 1992 es va integrar al Grup Planeta, el 1995 va inaugurar la seva llibreria virtual i el 1999 va iniciar una fase d'expansió. En l'actualitat compta amb 37 establiments.

Font: Nota de premsa d'Ediciones Tagus (en Word) (12/7/2012)