Publicat el

L'Arxiu Churchill, en línia i per subscripció


L'editorial britànica Bloomsbury amb la col·laboració del Churchill Archives Centre ha obert en fase beta la col·lecció en línia de l'Arxiu Churchill (Churchill Archive). L'arxiu s'obrirà oficialment al setembre d'aquest any.

L'Arxiu inclou més de 800.000 pàgines de documents originals, produïts entre 1874 i 1965, que van des de la correspondència personal de Winston S. Churchill als seus intercanvis oficials amb els reis, presidents, polítics i líders militars. L'Arxiu Churchill està disponible per a les institucions mitjançant subscripció o en forma d'accés il·limitat. Existeix una període de prova gratuïta.

Per complementar el contingut bàsic, l'Arxiu Churchill oferirà una gamma creixent de materials addicionals, inclosos els recursos pedagògics i materials secundaris, a més d'enllaços seleccionats editorialment a altres recursos, vídeo i contingut d'àudio i bases de dades biogràfiques i bibliogràfiques. El material està profusament catalogat.

I ja que parlem de Bloomsbury, esmentem que les vendes de llibres electrònics de l'editorial van registrar un augment del 70 per cent entre l'1 de març i el 31 maig del 2012 i que ha adquirit recentement dues empresas: Fairchild Books, a l'abril, i Applied Visual Arts Publishing (AVA), al juliol.