Publicat el

El Sindicat de Mestres nord-americà crea un lloc web per compartir lliçons


L’American Federation ot Teachers amb la col·laboració de TSL Education, l’editorial británica del Suplement Educatiu del Times, està creant un lloc web on els professors poden compartir materials curriculars.

El sindicat de professors creu que el lloc, que s’anomena sharemylesson.com, es convertirà en un destí important (tot i la competència d'altres llocs web) mercès al suport del sindicat.

 “Estem recollint la confiança que la gent ens té i l’estem transformant en confiança sobre el lloc web”, comenta Randi Weingarten, la presidenta de la unió.

Els professors podran carregar qualsevol cosa, des d’un simple full de treball fins a una unitat de tot el semestre, així com presentacions en Power Point i vídeos. Altres mestres podran qualificar els recursos i un algorisme del lloc determinarà les lliçons més populars i les més ben revisades.

sharemylesson.com es basa en tesconnect.com, un lloc web creat per TSL a la Gran Bretanya. TSL, que genera els seus ingressos mitjançant la venda d’anuncis de contractació de personal docent en les revistes TSL Education i Times Higher Education, començà el lloc web fa quatre anys i des d’aleshores ha acumulat dos milions d’usuaris registrats en 197 països.

A continuació inserim un vídeo on s'explica el servei de SML:



Font: The New York Times (18/6/2012)