Publicat el

Cuadernos Rubio presenta una aplicació per a iPad per a practicar exercicis escolars


L'empresa valenciana Cuadernos Rubio ha presentat (24/5/2012) l'aplicació per a iPad  i Cuadernos by Rubio amb la qual els infants poden practicar operacions, problemes i exercicis adaptats a l'educació infantil. L'aplicació és una adaptacióa l'iPad  dels tradicionals quaderns de repàs, on ara es conjuga l'aprenentatge i el joc.

i Quaderns by Rubio estarà disponible des del 8 de juny i es dirigeix ​​a infants d'entre 3 i 12 anys amb continguts diferenciats per edats i amb més de 20 nivells de dificultat. Per als estudiants de primària l'aplicació disposa de dues col·leccions que se centren en reforçar l'aprenentatge d'operacions i problemes matemàtics. Per tal de facilitar la resolució dels diferents exercicis la utilitat conté un bloc de notes i un "mussol tutor" que corregeix les respostes i el desenvolupament de les activitats.

En la categoria "Educació infantil" de l'app els infants de fins a 6 anys poden divertir-se amb una extensa varietat de dibuixos per pintar i contornejar que potencien el desenvolupament intel·lectual i motriu. En totes les col·leccions els usuaris poden crear un perfil propi, personalitzat amb els seus trets i diversos extres, així com guanyar medalles en completar els diferents nivells.

La descàrrega de l'aplicació és gratuïta i incorpora alguns quadernets de demostració que poden ser adquirits per 0,79 euros.

Us adjuntem el vídeo promocional de l'aplicació.


Font: Cuadernos Rubio (24/5/2012)