Publicat el

L'Observatori Beat, en l'especial Sant Jordi de Barcelona Televisió

El proper dilluns 23 d'abril BTV, la televisió pública de la ciutat de Barcelona, entrevistarà l'Observatori Beat per parlar sobre els llibres digitals. Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, BTV ha muntat un dispositiu televisiu especial  i trasllada un plató al centre de la ciutat  en forma de Bus Turístic a través del qual informaran dels esdeveniments més rellevants de la jornada. Iolanda Bethencourt sortirà en directe a les 13:20h en el programa "Connexió Barcelona: Especial Sant Jordi".

Per als nostres seguidors i seguidores, estigueu on estigueu, sapigueu que  BTV acaba d'estrenar l'aplicació "BTV a la carta", adaptada especialment per iPhone i iPad, que permet veure els programes de BTV en qualsevol moment i des de qualsevol lloc, a través dels esmentats dispositius mòbils. Aquesta aplicació es pot  descarregar gratuïtament des de l'App Store.

Amb aquesta nova aplicació, BTV esdevé la primera televisió local amb aplicació mòbil per veure els seus continguts televisius a la carta. L'aplicació, que té accés directe al web de BTV i BTVNOTÍCIES compta amb els vídeos emesos i també amb l'emissió en directe. També es pot consultar la graella de programació a tres dies vista i tota l'actualitat relacionada amb BTV.

Aquesta aplicació neix dos mesos després de l'estrena de la primera aplicació per iPad del portal de notícies BTVNOTICIES.cat. Properament aquestes aplicacions estaran disponibles per a dispositius Android.