Publicat el

El Manual de Llengua es presenta al Departament d'Ensenyament de la Generalitat

Tenim el plaer d'invitar-vos a la propera presentació del Manual de Llengua per visibilitzar la presència femenina escrit per la doctora Eulàlia Lledó Cunill per a la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, i editat per Beat amb tecnologia html5.  L'acte tindrà lloc el 26 de gener a les sis de la tarda, a la Sala d'Actes del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya (Via Augusta, 202-226 de Barcelona) i s'engloba dins del Programa d'Innovació Educativa i Coeducació.

Mitjançant material molt divers (reflexions teòriques, lectures, exercicis, propostes de treball, imatges, vídeos) el Manual ensenya a utilitzar un llenguatge no discriminatori, i promou un tracte inclusiu i igualitari a homes i dones en el llenguatge.

Des del punt de vista editorial el Manual constitueix la primera baula d'un projecte de Beat (entre altres iniciatives) que pretén constituir una plataforma de lectura basada en la web. El llibre es pot consultar, en obert, des del proppassat 17 d'octubre en què va ser presentat per primera vegada, en un acte organitzat per l'UFEC. Entre altres característiques podem esmentar que la informació s'adapta dinàmicament a la mida i la disposició de les diferents pantalles.