Publicat el

Beat estrena un nou web

Tenim el plaer d'anunciar-vos que Beat estrena avui un nou web. Us invitem a visitar-lo fent un clic a l'adreça www.beat.cat (fins ara aquesta adreça web dirigia cap a l'Observatori, el bloc de notícies, per la qual cosa us heu d'assegurar que el vostre navegador 'no recorda' el redireccionament antic). El  nou web ha estat desenvolupat seguint criteris de disseny responsius i adaptatius: les pàgines s'adapten dinàmicament a les dimensions de qualsevol pantalla. Ho podeu comprovar si féu més petita la pantalla amb què consulteu el web des de l'ordinador (i, evidentment, des d'un mòbil o tauleta). També observareu que els elements de la pàgina, en funció de la mida de la pantalla, se situen en llocs diferents i, fins i tot, desapareixen o apareixen, mercès, entre altres, a l'ús de media queries. Evidentment, les imatges també es reajusten. Progressivament hi anirem incorporant millores, noves prestacions i noves idees i les anirem compartint amb tots i totes vosaltres. 

El disseny de webs responsives o adaptatives -  creades amb tecnologia html5 i css3 -  és en aquests moments la tendència més innovadora en la creació de dissenys de webs, i respon a la necessitat de crear un únic disseny que serveixi per a tots dispositius,  d'una banda per criteris d'eficiència i de l'altra per oferir una lectura més agradable quan es consulten les webs per mòbil.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats pel nou pas endavant del Beat, i per utilitzar les eines més avançades. No sou uns simples observadors de les innovacions digitals!

xaviercapicua ha dit...

Té molt bona pinta! Enhorabona.