Publicat el

El llibre digital, l'aplicació estrella en l'iPhone


Segons Flurry (1/11/2009), una companyia nord-americana que es dedica a realitzar anàlisis en el sector dels mòbils, el llibre digital ha assolit una gran popularitat en l'iPhone, tant que ja està superant als jocs quant a noves aplicacions.

L'iPhone és un dispositiu versàtil que ja ha afectat significativament els models de negoci de la música, els jocs i altres mitjans i categories de la indústria de l'entreteniment. Des que Apple va llançar l'App Store el juliol de 2008, les aplicacions de jocs per a l'iPhone han predominat en aquest dispositiu. Des del mes de setembre, però, Flurry ha observat que les novetats en aplicacions de llibres superen a les dels jocs.

Amb més de 57 milions d'aparells funcionant amb l'iPhone OS, Apple és la plataforma de lectura digital més utilitzada. En el seu informe de juliol, Flurry estimà que més de 3 milions de persones llegeixen regularment en l'iPhone. Arran de la coincidència generalitzada en què el format de l'aparell és petit per a gaudir d'una bona lectura en llibres extensos, la rumorejada tablet d'Apple (de format més gran que l'iPhone) podria esdevenir una referència en el sector dels aparells de llibres electrònics.

Font: Flurry (1/11/2009)