Publicat el

L'editorial Oxford University Press ofereix títols digitals a través de DailyLit




Entre els primers títols de l'Oxford University Press que ofereix DailyLit es troben What Everyone Needs to Know about Islam, de l'expert en qüestions sobre l'Islam John L.Esposito i Weird and Wonderful Words, de la lexicògrafa Erin McKean. La subscripció costa 4,95 $ i inclou 96 i 36 lliuraments respectivament.


L'editorial DailyLit ha anunciat (23/9/2009) un acord amb l'editorial Oxford University Press per oferir títols en format digital de forma serialitzada, de manera que cada dia els subscriptors reben un fragment del llibre en els seus ordinadors o dispositius mòbils (incloent-hi la Blackberry i l'iPhone) via correu electrònic o sindicació RSS, a l'hora programada (per exemple els dies laborables a les 7 del matí). Es tracta de textos curts que es poden llegir en menys de 5 minuts. L'editorial OUP valora el fet de poder oferir llibres també en format digital serialitzat perquè amplia l'oferta i s'adapta a les necessitats diàries individuals.

En aquests moments DailyLit ofereix un catàleg de 1.000 títols clàssics i contemporanis. Per a més informació sobre l'evolució de l'empresa DailyLit us remetem a aquest post de Beat i a aquest altre.