Publicat el

Web TV Culture: llibres, Internet i televisió


Web TV Culture és un lloc web de trobades i d'intercanvis per als amants dels llibres en francès: autors, editors, llibreters, lectors... tot fet a través de la facilitat i de l'amigabilitat d'Internet i dels vídeos.

A Web TV Culture els autors presenten les seves obres, els llibreters manifesten el seu punt de vista i els lectors comparteixen la seva opinió sobre els últims llibres apareguts: novel·les, assaigs, biografies, etc. A més, l'usuari de la web amb pocs clics pot demanar el llibre presentat i rebre'l directament al cap d'alguns dies. Per a rebre regularment els programes de vídeo, l'usuari es pot inscriure en un servei de novetats.

En realitat Web TV Culture és un conjunt de tres webs televisió independents i coordinades (web televisió és un lloc d'Internet on els continguts són predominantment audiovisuals). Els tres webs televisió són: Web TV Culture és el lloc consagrat a la literatura (novetats literàries, debats, etc.), Web TV Shopping associa a la web televisió el concepte de telecompra, en el qual qualsevol empresari hi pot difondre els seus productes (i l'usuari, comprar-los, evidentment), i Web TV Tourisme, cadena dedicada exclusivament a la descoberta audiovisual del patrimoni turístic francès, i en la qual es poden associar informacions turístiques pràctiques i la venda en línia de productes associats (guies, productes del país, etc.).

Les tres Web televisió són realitzades per Web TV Prod, agència especialitzada en la integració de l'audiovisual a Internet, filial de Macluhans i de Cornut Informatique.