Publicat el

Borders i Sony obren una llibreria en línia de llibres electrònics



La cadena de llibreries Borders i Sony han obert conjuntament una llibreria en línia de llibres electrònics, que ofereix descàrregues de més de 25.000 títols, compatibles amb el lector digital de Sony. Per a més informació sobre el Reader Digital Book de Sony us remetem a aquest post.

Només tenen accés al lloc web de la nova llibreria els clients que compren un Sony Reader en una botiga de Borders i si són usuaris de T-Mobile (sense cables) poden accedir-hi si es troben en una llibreria Borders. Sony també ha anunciat una promoció especial per incentivar la venda del lector digital: els compradors que comprin un dispositiu abans del 15 de gener de 2008 rebran un crèdit de 50$ per adquirir llibres electrònics de la botiga. Aquesta oferta també inclou 100 llibres-e gratuïts de títols clàssics. En aquests moments es pot comprar el lector digital de Sony a pràcticament totes les llibreries de la cadena Borders als Estats Units (500 punts de venda de la cadena Borders i 300 punts de venda de Waldenbooks-Borders).

El llançament d'aquesta llibreria virtual de llibres electrònics forma part de l'acord de col·laboració entre Borders i Sony iniciat a finals de 2006, l'ampliació del qual es va materialitzar el proppassat setembre, tot just un mes abans del llançament del nou lector de Sony, tal i com en vam informar en aquest post.


Font: Publishers Weekly (20/12/2007)