Publicat el

Marvel Comics ofereix el seu catàleg de còmics en línia



Marvel Comics, una divisió de Marvel Entertainment, Inc. ofereix (des del 13/11/2007), el seu catàleg de còmics digitalitzat a través del nou web Digital Comics Unlimited. Marvel, fundada el 1961, és una de les editorials més importants de còmics, creadora dels populars superherois americans Spider-Man, Fantastic Four, X-Men, The Avengers, Captain America, Hulk, etc.
En aquests moments ja està disponible una àmplia selecció de títols del fons antic, i es preveu que cada setmana s'hi afegiran 20 títols nous, tant dels antics com de nous, fins arribar als 2.500. Els còmics no es podran descarregar, només es podran llegir a través del web. D'altra banda, els números més recents no estaran a disposició dels usuaris fins passats 6 mesos des de la seva publicació en paper. Per tal d'atreure subscriptors, Marvel ha engegat una promoció que consisteix a oferir 250 títols en línia, que es podran llegir per un temps limitat de manera gratuïta. La subscripció anual és de 59,88 $ en un sol pagament (o 4,99$ al mes) , o de 9,99 $ mensuals, si no s'hi subscriuen per tot l'any.

DC Comics, la principal competidora de Marvel, ofereix els seus còmics a través de MySpace des del maig de 2007. Per a més informació sobre DC Comics us remetem al post de Beat (10/07/2007).

Font: Reuters (13/11/2007)