Publicat el

Planeta i la Universitat de Barcelona creen la primera escola de negocis en línia en castellà


Planeta i la Universitat de Barcelona han signat (24/10/2007) un acord pel qual creen l'Online Business School, la primera escola de negocis en línia en castellà. L'acord ha estat signat per les seves filials respectives, l'Escola d'Administració d'Empreses (EAE) i l'Institut de Formació Contínua (IL3).
El nou centre virtual oferirà programes de formació de postgrau en l'àrea de gestió empresarial i pretén formar i reciclar directius i professionals tant a l'estat espanyol com en tot l'àmbit iberoamericà. L'escola pretén compatibilitzar la formació contínua dels professionals amb la feina.
Els materials pedagògics i tecnològics seran aportats a parts iguals per Planeta i la UB, mentre que l'editorial s'encarregarà de la mercadotècnia de la marca Online Business School.
L'OBS és membre de dues xarxes de coneixement internacional sobre e-learning: l'European Distance Education & E-Learning Network, creada fa més de deu anys amb la finalitat d'esdevenir la xarxa europea d'educació a distància, i el Programa Virtual Educa, iniciativa de Cooperació Iberoamericana en matèria d'Educació, Formació i Innovació.

Font: La Vanguardia (24/10/2007) i El Periódico de Catalunya (25/10/2007)