Publicat el

HarperCollins amplia els serveis als seus autors


HarperCollins ha inaugurat (25/9/2007) un nou servei, anomenat Author Assistant, que està destinat als autors i que bàsicament consisteix a oferir-los un espai web i una aplicació en línia que els permet desenvolupar blocs personals, en el qual poden inserir fotografies, enllaços, etc, d'una manera fàcil. En aquest lloc els autors poden crear posts amb un contingut especial, amb un valor sensible i especial que els faciliti el contacte amb els seus lectors més entusiastes. El lloc surt amb 40 autors de l'editorial Avon (del grup de HarperCollins) i posteriorment s'estendrà a altres editorials.
Els usuaris/lectors, d'altra banda, en visitar el lloc de HarperCollins, trobaran contingut personalitzat creat i carregat pels autors, incloent-hi informació biogràfica completa, línies del temps dels autors, dades sobre en què estan treballant actualment, una selecció d'articles de premsa realitzada pel propi autor, enllaços a altres blocs, a notícies, a assaigs, etc. Els visitants també podran accedir a la xarxa d'un autor individual, que connecta consumidors amb altres individus, es recomanen altres escriptors i llibres, etc. Les pàgines dels autors es poden actualitzar tant sovint com cada autor desitgi.
En resum, a partir de portar al lloc web de l'editorial els blocs dels autors es crea un paraigües que crea una identitat coherent i útil, que es reforça en ella mateixa, crea valor afegit i serveix, també, com a eina de promoció i de publicitat que beneficia tant a l'autor com a l'editorial. El servei actualment només és actiu als Estats Units.

Font: Harper Collins (25/9/2007)