Publicat el

El Grup Santillana inaugura una enciclopèdia gratuïta en-línia


El 16 d'octubre passat el Grupo Santillana va inaugurar Kalipedia.com, una nova enciclopèdia en-línia gratuïta que permet la consulta lliure de diversos temes acadèmics i, a més, possibilita la interacció entre els usuaris.
Kalipedia està organitzada en articles temàtics (uns 40.000) completats amb materials multimèdia. Mercès al cercador o al menú de matèries la navegació s'ajusta temàticament a les assignatures de l'educació secundària. L'edició dels articles roman en mans de l'editorial, si bé els usuaris poden votar els articles, comentar-los i compartir-los.
Si els usuaris es registren a Kalipedia aleshores accedeixen a serveis especials, com ara: per als infants, participar en concursos, jocs i promocions, compartir recursos i treballas, enviar els continguts a altres persones, realitzar tests d'examen autoavaluables, accedir a un banc de recursos gràfics, crear un bloc i participar en fòrums; per als mestres, comentar, enviar i valorar tots els continguts, passar tests d'avaluació als alumnes, accedir a un banc de recursos gràfics (mapes muts, dibuixos...), crear un bloc, participar en fòrums i participar en la creació de continguts amb les eines de correcció i creació de continguts.